Te urcăm în clasament.

Asigurați-vă că atunci când clienții caută, vă găsesc pe voi şi nu concurenţa voastră!

Optimizarea SEO a website-ului pe motoarele de căutare, este la fel de importantă ca modul în care site-ul vostru arată și funcționează. Aceasta poate avea un impact pozitiv major asupra vizibilității brandului vostru și este important să alegi o agenție SEO care înțelege algoritmii motoarelor de căutare și are experiență în furnizarea de rezultate tangibile.

Indiferent dacă ai nevoie de servicii SEO generale sau eCommerce, Goodly are experiență în crearea de campanii de succes în marketingul organic. Website-ul vostru este un instrument de marketing excelent și a fost o investiție în sine, însă trebuie să fie vizibil imediat potențialilor clienți.

SEO este o strategie de lungă durată. Nu vă aşteptaţi ca noii clienţi să se agaţe de website-ul vostru de îndată ce strategia de optimizare SEO va fi lansată. În schimb, să vă aşteptaţi ca gradul de conştientizare al brandului să crească constant şi sigur, şi să obţineţi rezultate optime după aproximativ şase până la nouă luni, oferindu-vă o bază inteligentă şi solidă pe toate segmentele voastre de marketing.

Un audit SEO vă va ajuta să fiți mai pregătiți și să eliminați toate necunoscutele atunci când vă îndreptați către o campanie SEO completă și de succes.

Solicită un audit SEO gratuit pentru website-ul tău, chiar acum!

61%

61% dintre comercianţi susțin că Optimizarea SEO reprezintă prioritatea lor de top în marketing.
Sursa: HUBSPOT

78%

78% din căutările locale de pe dizpozitivele mobile, au ca rezultat achiziții offline.
Sursa: SEARCH ENGINE LAND

81%

81% dintre cumpărători efectuează cercetări online înainte de a face o achizițiie online sau offline.
Sursa: RETAIL TODAY

Fiecare afacere și industrie sunt diferite, așa că abordăm campaniile SEO cu o strategie personalizată și ne asigurăm că vă urcăm în topul industriei voastre.

audit seo

Audit SEO

Un audit SEO implică un control de sănătate complet al website-ului, analizând totul de la nivelul actual al website-ului vostru, atât tehnic, cât și de conținut. Goodly furnizează rezultate și recomandări cuprinzătoare, astfel încât să știți exact cum puteți îmbunătăți website-ul și prezența voastră pe motoarele de căutare.

Strategia de conţinut

Conținutul de calitate este esențial pentru succesul clasării website-ului pe motoarele de căutare. Strategia de conținut este o piesă vitală pentru orice strategie de marketing digital. Acesta este locul unde vă audităm prezența online, identificăm oportunitățile de comunicare și vă oferim tactici de acțiune pentru a vă conecta cu potențialii clienți. 

audit seo gratuit

Optimizarea pe pagină

Folosind cercetarea de cuvinte cheie personalizate pentru afacerea voastră, precum și o serie de bune practici pentru optimizare SEO, construim pe website arhitectura de informații și conținut pentru a ne asigura că oferim o experiență optimă de utilizare. Website-ul vostru va fi iubit de motoarele de căutare! Strategiile noastre de optimizare iau în considerare utilizatorii și modalitațile lor de căutare prin care ajung la conținutul vostru. 

agentie seo

Dezvoltarea consultanţei

Dezvoltăm pentru clienții noștri website-uri care să fie frumoase, ușor de găsit și funcționale. Experții noștri în servicii SEO revizuiesc arhitectura și machetele de proiectare, iar împreună cu voi ne vom asigura că noul website vă va îndeplini toate obiectivele stabilite. 

Raportarea lunară

Folosind mai multe instrumente de analiză, urmărim performanța website-ului pe căutările organice, și vă raportăm lunar, astfel încât să primiţi informațiile de care aveți nevoie pentru a lua deciziile de marketing corecte. Cel mai important, urmărim clasarea website-ului vostru în rezultatele căutărilor, dar şi evaluăm obiectivele stabilite, astfel încât websitul să evolueze constant.

Mentenanţa

Întreținerea continuă a serviciilor de optimizare SEO vă permite să vă ocupaţi de alte strategii de marketing în timp ce puteţi avea încredere că experții noștri în servicii optimizare SEO, monitorizează sănătatea website-ului vostru pe motoarele de căutare și vă asigură că acesta rămâne în creștere. Recomandăm o întâlnire lunară pentru a examina detaliile şi pentru a îmbunătăți continuu aria de servicii optimizare SEO.

9 Tipuri de Cuvinte Cheie SEO care Convertesc.

Cuvintele cheie sunt primul pas spre o campanie SEO de succes. Iar când ai finalizat optimizarea SEO în mod corect, atunci va apărea traficul rezultat din căutări organice.

Tehnologii utilizate.

Trimite-ne un mesaj

Ți-ar plăcea să iei legătura cu noi? Trimite-ne un mesaj și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Contactează-ne direct

Goodly