Centrul prezenţei tale digitale.

Cu alte cuvinte, website-ul vostru este unul dintre puținele locuri de pe internet, unde puteţi transmite mesajul afacerii voastre fără distorsiuni sau distragere a atenției.

În lumea de astăzi, fiecare afacere are nevoie de un website cu design receptiv și atractiv, care să ajungă la clienți, indiferent de modul în care aceștia caută. Aveţi deja un website? Este minunat, dar este cel potrivit? Echipa noastră de servicii web design, vă asigură că aveţi website-ul afișat corect, indiferent de dispozitivul pe care un potențial client îl utilizează – telefon, tabletă, laptop sau desktop.

Dacă aveţi website-ul deja construit, dar nu este realizat în funcție de cerințe și așteptări, putem efectua un audit detaliat și putem lucra împreună cu voi pentru a îmbunătăți arhitectura, designul și timpul de reacție și a oferi clienților voştri o experiența unică.

40%

40% dintre oameni vor alege un alt rezultat în cazul în care website-ul care îl vor accesa nu le oferă informații actuale și relevante.
Sursă: SWEOR

47%

47% dintre cumpărători au vizualizat 3-5 secțiuni ale conținutului înainte de a cumpăra sau a contacta un reprezentant de vânzări.
Sursă: HUBSPOT

80%

80% dintre potențialii clienți preferă să acceseze Internetul prin intermediul dispozitivului mobil (telefon sau tabletă).
Sursă: SMART INSIGHTS

Modalități de a face un site să strălucească.

agentie web design

Design

Creativitate

Funcționalitatea și designul se îmbină pentru a îmbogăți experienţa utilizatorului pe website-ul vostru. Ușurința în utilizare, afișarea rapidă, identificarea informațiilor relevante, sunt factori care vor face ca utilizatorii să revină și să aprecieze brandul și afacerea voastră. Goodly, fiind o agenţie web design cu experienţă,  îmbunătățește interacțiunea utilizatorului cu website-ul, pentru a ajunge la rezultate optime.

firma web design

CMS

Dezvoltare

Prin utilizarea unui sistem de management al conținutului (CMS), veți avea o abordare solidă, ușoară de înțeles, care poate fi adaptată cu facilitate la mediul online. Există mai multe opțiuni atunci când este vorba de alegerea unui CMS pentru un proiect de dezvoltare. Indiferent că este vorba de un website de prezentare, magazin online, blog sau forum, noi vă putem ajuta să alegeți cea mai potrivită platformă pentru nevoile afacerii voastre.

Module
flexibile

Adăugăm valoare

Personalizăm website-ul adăugând cupoane, meniuri, galerii de imagini, recenzii, procesoare de plată  și multe alte module – cu scopul de a menţine ridicat interesul utilizatorilor și pentru a-i determina să revină. Împreună, putem stabili exact ce module sunt necesare pentru website-ul vostru, și le putem adapta pentru a converti utilizatorii în potențiali clienți.

Responsive

Îmbunătăţim calitatea

Ne asigurăm că toate paginile website-ului vostru pot fi vizualizate  pe orice tip de dizpozitiv – telefon, tabletă, laptop sau desktop. Provocarea principală pentru o firmă web design este traducerea unei interfețe cu un design minunat într-o experiență interactivă pe toate dispozitivele.  În secţiunea de servicii web design, Goodly acordă importanță fazei de testare a principalelor rezoluții care sunt utilizate pe dizpozitivele mobile, pentru a ne asigura că există coerență și o afișare corectă, în fiecare caz în care există riscul ca website-ul să genereze erori. 

Blog

Arătăm ce ştiţi

Blogurile vă permit să vă conectați cu consumatorii, stabilindu-vă ca expert în obiectul domeniului vostru de activitate. Astăzi, rolul unui blog de afaceri este foarte important iar orice firmă web design trebuie să susţină ferm această secţiune.

Sfaturi rapide pentru îmbunătățirea vitezei website-ului.

În cazul în care website-ul tău este încărcat lent,  Google vă va scădea vizibilitatea aproape pretutindeni

Tehnologii utilizate.

Trimite-ne un mesaj

Ți-ar plăcea să iei legătura cu noi? Trimite-ne un mesaj și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Contactează-ne direct

Goodly