Decizia de cumparare influenţată de social media?

Noi spunem că da.

Social Media a schimbat pentru totdeauna modul în care brand-urile comunică cu publicul lor. Indiferent dacă afacerea voastră este o marcă B2B sau B2C, campaniile de promovare social media rămân o modalitate puternică de a construi o conștientizare a mărcii, o imagine pozitivă și de a genera lead-uri.

Peste 1 miliard de utilizatori folosesc social media în fiecare zi, iar platforme precum Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram și Snapchat au strategii sofisticate de publicitate care te pot ajuta să îți dezvolți baza de date a clienților.

Goodly foloseşte campanii strategice de social media care se concentrează pe construirea și protejarea unei imagini pozitive a mărcii și totodată creează loialitate și obţine noi clienți pentru afacerea voastră.

Abordarea bazată pe statistici vă asigură că înțelegeți adevărata rentabilitate a investiției (ROI) și faptul că echipa noastră lucrează neobosit pentru a îmbunătăți imaginea companiei voastre în mediile sociale.

72%

72% dintre utilizatorii de internet adulți utilizează în mod frecvent Facebook.
Sursa: Pew Research Center

80%

 Imaginile puternic colorate măresc interesul de a citi conținutul cu 80%.
Sursa: Xerox

92%

92% dintre comercianți spun că mass-media socială este esențială.
Sursa: Social Media Examiner

Idei de promovare Social Media

Pregătim

Utilizăm cele mai bune practici de promovare social media, teme consecvente și mesaje relevante, astfel încât clienții să poată identifica afacerea voastră dintr-o singură privire.

Identificăm

Identificăm cu ușurință persoanele din apropierea voastră care vorbesc despre produsele și serviciile pe care le oferă afacerea voastră, cu scopul de a obține noi clienți.

Fidelizăm

Fidelizăm publicul vostru ţintă prin mesaje și informaţii personalizate, care conturează și promovează imaginea afacerii voastre şi identitatea brandului vostru.

Încurajăm

Încurajăm clienţii să interacționeze cu pagina voastră de facebook pentru a fi determinați să lase comentarii pozitive şi să împărtăşească experienţa cu alţii.

Publicăm

Publicăm anunțuri relevante pentru clienţii ideali, orientate pe criterii demografice, locație, comportament și interese.

Incentivăm

Generăm noi clienți și-i stimulăm pe cei existenți cu promoții, concursuri și cupoane.

Comunicăm

Colectăm adrese de eMail pe care le putem utiliza pentru alte campanii de marketing direct (de exemplu, eMail Marketing).

Revizuim

Prezentăm rapoartele lunare de performanță care vă oferă o perspectivă asupra conştientizării clienților voştri.

Facebook sau Website?

Marea dezbatere! Având doar una dintre acestea, nu este de ajuns în zilele noastre. Competiția on-line crește în fiecare zi. Să rămâi în urmă poate fi în detrimentul succesului tău.

Tehnologii utilizate.

Trimite-ne un mesaj

Ți-ar plăcea să iei legătura cu noi? Trimite-ne un mesaj și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Contactează-ne direct

Goodly